viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.06.23 @ 13:42

UG “Centar za kulturu življenja RadoGOST“ iz Novog Travnika, ove je godine u okviru manifestacije “Dani Općine Novi Travnik 2023.“ pripremilo mnoštvo raznolikih sadržaja koji će biti održani u periodu od 8-10.6.2023. u Novom Travniku. Ulaz na svaki od sadržaja bit će, naravno, slobodan, dok broj mjesta nije ograničen.

Izložba slika škole slikanja RadoGOST-a, prva je u nizu od pet aktivnosti ovog udruženja, a bit će upriličena 9. lipnja u novotravničkom Domu kulture u 18 sati. Riječ je o izložbi na kojoj će biti izloženi radovi 19 novotravničkih slikara različitih dobnih skupina, a koje je slikanju na školi slikanja RadoGOST-a podučavala novotravnička likovna umjetnica i profesorica likovne umjetnosti Brana Đurović-Puljić.

OGLAS

Narednog dana, u petak, 9. lipnja u Domu kulture s početkom u 18 sati, održat će se i psihološko predavanje i radionica na temu “Empatija – ključ za bolji život” koju će voditi Ozrenka Fišić, mag. psihologije i pedagogije. Na ovom predavanju bit će riječi o empatiji, traumatskim situacijama, čovjeku kao socijalnom biću, te narcisoidnosti kojoj smo izloženi u partnerskim odnosima, na radnom mjestu i u društvu.

OGLAS

Za sve one koji se profesionalno bave ili imaju dodir s pjevanjem i javnim govorom, organizatori su priredili jedinstvenu radionicu “Moć glasa” koju će voditi poznata novosadska operna pjevačica i dr. um. Agota Vitkai Kučera. Ova radionica bit će održana također u Domu kulture u subotu, 10.lipnja s početkom u 11 sati, a posebno je posvećena pjevačima, glumcima, voditeljima, predavačima te svima onima koji svoj glas koriste u profesionalne svrhe.

OGLAS

Šest sati kasnije, istoga dana (10. lipnja) u 17 sati, ova poznata novosadska gošća i doktorica umjetnosti će u prostorijama Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca u Novom Travniku, održati Mini koncert solo pjevanja i sviranja na klaviru na koji su svi dobrodošli, bez obzira da li su bili sudionici Radionice ili ne.

Ovaj Mini koncert bit će ujedno i uvertira u promociju knjiga fotopoezije “Magleno more” i “Između stabala baobaba” autorice Ozrenke Fišić, profesorice hrvatskog jezika i književnosti. Promocija će započeti u odmah po završetku Mini koncerta Agote Vitkai Kučera (10. lipnja) u 18 sati, u istom prostoru Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca u Novom Travniku. Promotori fotopoezije bit će Ivan Volić, Nebojša Dimitrijević i Brana Đurović-Puljić, a poeziju će čitati Irena Fišić i Ankica Mađar.

Udruga “RadoGOST” pozvala je sve zainteresirane da im se pridruže na ovim zanimljivim događajima!

Oglasi
LM