viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.08.20 @ 22:11

Nakon odlične premijere predstave ,,Čarobnjak iz Oza” busovačkih kazalištaraca i predstave ,,Put po svijetu” viteških kazalištaraca, Busovački kazališni festival BuFEST se nastavlja ovaj tjedan predstavom ,,Nema me” Gradskog kazališta mladih ,,Vitez”. Predstava je na rasporedu u petak, 28. 8. 2020. godine, s početkom u 20 sati, u kinu Theatre Busovača.

Nova predstava viteškog kazališta, ,,Nema me”, istražuje i propituje odnos pojedinca i mase. Pojedinac prikazuje žrtve otmice, nasilja, medijskog linča, emotivne manipulacije, inertne birokracije kojima su ,,vezane ruke”. Pojedinac, u ovom slučaju, nemoćan je izboriti se protiv nemilosrdnog društva u cjelini. S druge strane, društvo zbog vlastite superiornosti tlači, ponižava, omalovažava, ignorira, zastrašuje, obeshrabruje, diskreditira pojedinca, odnosno žrtvu.

OGLAS

Ukoliko ste u prilici svakako pogledajte ovu fantastičnu predstavu, koju su viteški glumci nedavno izveli i u ambijentalnom teatru Etno sela Čardaci u Vitezu. Ovo je predstava koja u vama budi skrivene emocije i navodi na razmišljanje i definitivno nije komad koji se propušta.

OGLAS
Oglasi
LM