viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.06.21 @ 11:47

Ovoga tjedna nastavljaju se 6. Dani hrvatskog kazališta u BiH, koje već tradicionalno organiziraju Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez, u suradnji s Udrugom mladih “Enter”. 

Danas, 17. lipnja, u Kazališnoj dvorani Vitez publika će imati priliku pogledati novu premijeru GKM-a Vitez, koja je nastala u koprodukciji s Hrvatskim kulturnim centrom Nova Bila, a riječ je o predstavi “Pidžama za šestero”.

Oglas

Predstava će na sceni HKC-a Nova Bila biti izvedena dan kasnije, u petak 18. lipnja.

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija.  “Još jedna premijera u našem kazalištu koja sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je o komediji u kojoj naš najstariji ansambl prenosi priču o ljubavnim odnosima te precizno plasira humor opće konfuzije u kojoj se likovi nađu.  Uvjeren sam da ćemo jedan prelijep proces rada zaokružiti vrlo uspješnom premijerom te zbog toga se svi radujemo premijernoj izvedbi u našoj kazališnoj dvorani u Vitezu. Dobro nam došli!”, poručio je u najavi redatelj ove predstave, Marko Mirković, prenosi vecernji.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević. 

Predstava nije namijenjena za uzrast ispod 14 godina.

Iz GKM-a Vitez su pozvali publiku na poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Oglasi
LM