viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.06.20 @ 15:00

Gradsko kazalište mladih Vitez protekle je nedjelje umjesto predstave odlučilo javnosti prikazati probu za predstavu ,,Nema me”, koja bi početkom srpnja trebala imati premijeru u Vitezu. Sudeći prema izvedbi javne probe, sasvim je jasno kako GKM Vitez u najavi ima novi HIT.!

Iz GKM-a Vitez su odlučili otvoriti svoja vrata publici, koja je imala priliku nazočiti njihovoj probi te na koncu podijeliti svoje utiske, ali i postaviti pitanja glumcima i članovima kazališta.

OGLAS

Nakon održane probe publika je mahom bila oduševljena, a uz gromoglasan pljesak i iskazano oduševljenje, publiku je najviše zanimalo kada će imati priliku pogledati premijeru predstave ,,Nema me”, koja na vrlo direktan način progovara o društvu u cjelini, ali i njegovim određenim segmentima. Može se kazati kako je riječ o ,,must see” predstavi, koja će izazvati ogromano zanimanje publike, ali vjerojatno i neke podijeljene stavove.

OGLAS

Predstava ,,Nema me” svoju premijeru bi trebala doživjeti početkom srpnja ove godine. Predstavu režira Marko Mirković, a asistent u režiji mu je Bruno Grebenar. Nepobijedivi dvojac koji svojim predstavama izaziva kod publike najdublje emocije i ,,tjera” na razmišljanje.

OGLAS
Oglasi
LM