viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.05.20 @ 19:00

Gradsko kazalište mladih Vitez ovoga petka za svoju vjernu publiku pripremilo je predstavu “Lova iz snova”. Predstava je na rasporedu u petak, 22. svibnja 2020. godine, u 19 sati, u Kazališnoj dvorani Vitez. Broj mjesta je ograničen, a svi koji žele rezervirati svoje mjesto mogu to učiniti putem facebook stranice Gradsko kazališe mladih Vitez ili na e-mail: gkm@vitez.info.

Predstava Lova iz Snova vodi nas u ‘tunel’ studentskog života. Studenti povijesti, solo pjevanja i teologije rješavaju emotivne i financijske drame koje su ih pogodile. Vrlo brzo njihovoj drami pridružuje se nova stanarka – frizerka. U nizu zamršenih odnosa situacija postaje gotovo irealna kada se pojave Hanibal i Neron. Tko su oni i otkud oni u stanu ne znaju ni sami likovi, ali nakon spoznaje postaju žedni za novcem što dovodi do novih peripetija u odnosima i čitavu radnju postavlja vrlo komičnom.

OGLAS

Režiju predstave potpisuje Marko Mirković, koji je i autor teksta pisanog po motivima predstave „Hanibal podzemni“ Hrista Bojčeva. U predstavi igraju: Sunčica Strukar, Franko Bralo, Minela Salkić, Nikola Lujić, Ines Pavlović i Robert Šafradin. Asistent režije je Bruno Grebenar, izvršni producent Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje potpisuje Borislav Sučić, a na tehnici su Monika Maros i Sara Šantić.

OGLAS
Oglasi
LM