viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.08.21 @ 09:26

Izdanje HP Mostar „250.obljetnica rođenja Ludwiga van Beethovena“ autora Manlia Napolia osvojilo je nagradu za najbolju poštansku marku s glazbenim motivom izdanu u 2020. godini.

U natjecanju je sudjelovalo 66 poštanskih maraka s glazbenim motivima izdanih u 59 država svijeta, a dizajn poštanske marke HP Mostar osvojio je najviše glasova.

OGLAS

Prestižni „Yehudi Menuhin trofej“ dodjeljuje međunarodna filatelistička grupa kolekcionara udruženih pod nazivom “Motivgruppe Musik”, a trenutno broji preko 300 članova iz 35 zemalja.

OGLAS
Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba
Poštanska marka HP Mostar

Za dizajn Manlia Napolia na ovom izdanju navedeno je sljedeće:„ Moje je kraljevstvo u zraku … – ovaj Beethovenov citat nalazi se na rubu arka posebnih maraka za 250. rođendan Ludwiga van Beethovena, koje je 16. prosinca 2020. izdala Hrvatska pošta u Mostaru.

OGLAS

Beethovenova duboko ukorijenjena bliskost s prirodom inspirirala je dizajnera da suptilno nadopuni slavni Beethovenov portret Josepha Karla Stielera s lastavicom i crvendaćem koji nadahnjuju majstora svojim pjevanjem.“Još jedno međunarodno priznanje za filateliju Hrvatske pošte Mostar potvrda je truda i kvalitete koju imamo kao i poticaj za daljnji rad.

Ovo kao i druga izdanja HP Mostar možete pogledati na ePostShop HP Mostar.

Oglasi
LM