viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.09.20 @ 00:07

Predstava o kojoj će se zasigurno još dugo pričati u Vitezu i okolici, sinoć je odigrana u kazališnoj dvorani u Vitezu uz poštivanje svih epidemioloških mjera. U posljednjih nekoliko tjedana odigrana je više puta i svakog puta je publiku ostavljala bez riječi. Predstava Gradskog kazališta mladih Vitez je postala hit našeg društva, smjela, neobična i itekako istinita, govori o temi o kojoj se tako malo govori iz prave vizure.

OGLAS

Govori o nasilju nad ženama, o vršnjačkom nasilju, otmicama, ubojstvima, silovanjima… te o našem društvu i pogledu na ovu nažalost svakodnevnu temu. Odnos nadležnih organa, društva, medija i pozicije žrtve u cijeloj ovoj priči. Jasno je kako ova predstava ne odgovara svima, kako će mnogima biti ,,trn u oku”, ali skidamo kapu mladoj ekipi na hrabrosti, ustrajnosti i jedinstvenosti.

Oglas

Teška tematika, ali poziv u pomoć, da se osvjestimo, i shvatimo što se oko nas događa, gdje smo zakazali mi kao društvo, gdje je zakazao sustav, a gdje je zakazala država.

Redakcija portala Viteški.ba čestita glumcima GKM Vitez i redatelju Marku Mirkoviću na fantastičnoj drami koja treba biti primjer, svima nama. Budimo ljudi, osvijestimo se!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM