viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.12.20 @ 19:09

Izložba slika ,,Tendencije”, umjetnika Marinka Slipca održana je večeras od 18,00 sati u Napretkovim prostorijama u Vitezu.


Pozdravne i uvodne riječi uputila je moderatorica izložbe Marina Alilović, tajnica Upravnog odbora HKD ,,Napredak” podružnica Vitez, nakon čega je riječi dobrodošlice uputila profesorica Gordana Mišković, predsjednica HKD ,,Napredak” Vitez.

OGLAS

Osvrt na izložbu ,,Tendencije” iskazala je povjesničarka umjetnosti Darija Gelić, a u glazbenom dijelu večeri sudjelovali su Marko Plavčić i Napretkov Ritter ethno ansambl u sastavu Maja Mišković i Lara Petrović violine, Filip Kupreškić tamburica i Marko Plavčić harmonika.

OGLAS

Prije službenog otvorenja izložbe, koje je upriličila Marija Grabovac, pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti u Općini Vitez, nazočnima se zahvalio i Marinko Slipac.

OGLAS

Podsjećamo, iz Napretka su naznačili kako je broj mjesta na samoj izložbi bio ograničen te su prilikom izložbe ispoštovane gotovo sve epidemiološke mjere sukladno preporukama Kriznog stožera Federacije BiH.

Oglasi
LM