viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.03.23 @ 20:57

I ovoga puta u organizaciji HKD „Napredak“ podružnica Vitez i Udruge Volim ,,Vitez” održana je treća u nizu pričaonica „Pričaj mi priču“ i to čitanjem priče o Bambiju. Priču naglas u prostorijama HKD ,,Napredak” Vitez čitala je Ana Mišković, jedna od voditeljica projekta.

Ova aktivnost, za najmlađe jedna od dražih, realizira se sa ciljem obilježavanja Međunarodnog dana čitanja naglas, Međunarodnog dana darivanja knjigom  i Međunarodnog dana dječje knjige. Pričaonice su realizirane već tijekom tri protekla četvrtka, a bit će organizirana i narednog četvrtka, uz druženje i potporu Ane Mišković i Marine Alilović. Ovoga četvrtka tijekom pričaonice mališani su se družili, crtali, a nije nedostajao ni omiljeni slatkiš donut.

Oglas

Kao i do sada, iz Napretka pozivaju pa svi oni koji do sada nisu bili dio pričaonica (mališani uzrasta 5 do 8 godina), a voljeli bi se pridružiti ovoj obrazovnoj i zabavnoj aktivnosti, svoju prijavu mogu uputiti preko roditelja do Napretka i to putem broja 063/607-244, putem maila hkdnapredak.vitez@gmail.com ili putem Fb profila HKD Napredak Vitez.

Oglasi
LM