viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.05.23 @ 17:46

U utorak, 30. svibnja 2023. godine, u 20 sati, kazališna dvorana u Vitezu bit će domaćin predstave Ugovor Gradskog kazališta mladih Vitez.

OGLAS

Ugovor je predstava koja prikazuje kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru. Nenad i Predrag, kazališni kritičari, provode svoje radno vrijeme u uredu pišući kritike, malo jedući, pjevajući i svađajući se. Međutim, njihovu svakodnevicu poremeti dolazak nove čistačice u uredu, a uskoro se pojavljuje i zagonetna ličnost s tajanstvenim ciljem. Ova neočekivana pojava postavlja ključna pitanja i potresa sve prisutne. Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković, a sjajnu glumačku postavu čine Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić. Grafički dizajn je povjeren Borislavu Sučiću, dok je tehnička podrška osigurana od strane Karle Karin. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Oglas

Organizatori ovog događaja, OO Mladeži HDZ BiH i ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB pozivaju sve zainteresirane da budu dio ove kulturne manifestacije.

Oglasi
LM