viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.11.20 @ 19:25

Upoznajte novu predsjednicu HKD „Napredak” Vitez, gospođu Gordanu Mišković. Riječima njezina prethodnika, došlo je vrijeme da netko novi preuzme podružnicu te ju učini boljom i kvalitetnijom zadržavajući status jedne od najaktivnijih podružnica u Bosni i Hercegovini.

Brojni članovi HKD Napredak žele dobrodošlicu i uspjeh u radu novoj predsjednici Mišković, a bivšem predsjedniku gospodinu Zoranu Kupreškiću zahvaljuju na svemu što je učinio za lokalnu zajednicu i HKD Napredak.

OGLAS

Gordana Mišković rođena je 1972. godine. Glazbenu akademiju završila je u Sarajevu, a članica Napretka je od 1991. godine gdje je osnovala orkestar harmonika i žensku vokalnu skupinu. Mišković je trentno zapslena u Glazbenoj školi Jakov Gotovac, a radila je kao profesorica i u Srednjoj školi u Vitezu.

OGLAS

Dragi čitatelju, članu i ljubitelju Hrvatskog kulturnog društva „Napredak”, Ovom prigodom zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju, razumijevanju i potpori koja danas uveliko olakšava djelovanje, a znači priznanje, čast i nagradu za osobni rad. Snažno sam uvjerena da kulturno djelovanje ima važnu ulogu u oblikovanju i ostvarivanju ciljeva kao što su promicanje hrvatske duhovnosti, jačanje nacionalne svijesti, očuvanje i razvijanje svih kulturnih vrjednota Hrvata s maksimalnom dosljednošću i vjerodostojnošću u Vitezu. Na ovoj društvenoj mreži i u prostorijama Društva pronaći ćete više informacija o našim aktivnostima i zadaćama te našoj povijesti, a ja ću biti na raspolaganju svojim znanjem i iskustvom slijedeći primjer svojih prethodnika. Također, ovim putem pozivam i potičem sve zainteresirane osobe, osobito mlade, da nam se pridruže i budu dio velike Napretkove obitelji”, stoji u uvodnom obraćanju Mišković.

Oglasi
LM