viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.09.20 @ 17:08

U vremenu kada se sve manje cijene iskrene i prirodne stvari još uvijek postoje entuzijasti koji se ne žele eksponirati na njima neprirodan način. Iz druženja i jedne ideje razvila se ozbiljna priča savršenog zvuka. Vitez kao rasadnik talenata i ovoga puta okupio je mlade, talentirane i neustrašive ljude. Od slučajnog upoznavanja do snimanja i druženja. Mlada ekipa koju čine Matea Bošnjak, Matija Baškarad, David Grebenar, Ana Petrović i Marinko Trogrlić (Exponent band) odradila je sjajan posao obradivši dvije pjesme na jedan doista poseban način. Matea se inače bavi glazbom i pjevanjem, te će i ovoga puta osvojiti vaša srca svojim glasom.

Svi ovi mladi ljudi glazbom se bave iz hobija, međutim glazba u njihovim životima zauzima posebno mjesto. Upravo ih je ista ljubav i povezala, a ono najvažnije imali su i iste želje. Svjestan činjenice kako je Vitez prepun talentiranih glazbenika, Matija Baškarad je odlučio švicarsku adresu zamijeniti viteškom i napraviti glazbeni studio u kojem bi glazbenici mogli snimati i stvarati. Jer kako Matija kaže, glazba hrani dušu i srce.

OGLAS


,,Predstavljam vam live, funk obradu pjesama Ti si mi u mislima i Bad Guy, projekt koji je nastajao
proteklih nekoliko dana u SpikeStudios sa najboljom ekipom ikada. Zahvalna sam Svemiru na ovim talentiranim i predivnim prijateljima. Bila mi je čast i zadovoljstvo ovo stvarati sa velikim
umjetnicima. U moru ispeglanosti i kića poklanjamo vam prirodan, live zvuk popraćen nestvarnim video-spotom, te umjetnike koji rade ono što najviše vole, stvaraju iskrenu umjetnost, onakvu kakva jest. Nadam se da ćete uživati slušajući obradu onoliko koliko smo mi uživali u cjelokupnom procesu!”
Matea Bošnjak

Vrijedi istaknuti i kako je član ove ekipe, Marinko Trogrlić koji je dugogodišnji član Exponenta, banda koji je više nego odlično poznat publici našeg kraja i sasvim sigurno ima najviše glazbenog iskustva što je uvelike doprinjelo stvaranju ova dva covera.

OGLAS

Teško je nekoga posebno izdvajati, jer svi su radili kao tim, udružili su snage i rezultat će svakako biti uspjeh.

OGLAS

Kao šlag na torti bilo je snimanje videa, točnije mini spota za spomenute covere. Ova ekipa je i ovdje pokazala koliko su posebni, naime video se snimio u kazališnoj dvorani. Sam ambijent dovoljno je poseban, a prolamanje divnih zvukova ovom dvoranom rezultiralo je idealnim videospotom koji možete i pogledati:

Na ovom projektu radila je ozbiljna, talentirana ekipa i vodilo se računa o svakom detalju, sve je moralo biti savršeno, a vjerujemo kako će i svi oni koji čuju ove covere biti oduševljeni.

Redakcija portala Viteški.ba ekipi želi mnogo sreće u daljnjem radu, te mnogo uspjeha SpikeStudios, jer Vitezu treba glazbeni, producentski studio gdje talentirani glazbenici mogu stvarati i rasti kao umjetnici.

Production by SpikeStudios https://www.instagram.com/spike.studios/
Recording Engineer/Mixing: Matija Baškarad https://www.instagram.com/matt.backslash/
Matering: Matija Baškarad & Goran Vidovid https://www.instagram.com/goran.vidovic/
Recorded Live at SpikeStudios in Vitez.
Cinematography/Editing: Stjepan Rajid https://www.instagram.com/stjepanrajic/
Lighting technician: Robert Šafradin https://www.instagram.com/robertsblacks/
Video filmed in Gradsko Kazalište Mladih Vitez.
Musicians:
Lead vocal: Matea Bošnjak https://www.instagram.com/mateabosnjaak/
Piano: Ana Petrovid https://www.instagram.com/_anapetroviic/
Guitar: David Grebenar https://www.instagram.com/_raneberg/
Cajon: Marinko Trogrlić https://www.instagram.com/marinko.trogrlic/

Oglasi
LM