viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.09.22 @ 15:08

U simbole općina i gradova svakako se ubrajaju i sportske, kulturne i druge skupine koje promoviraju svoje mjesto. Jedna od tih skupina, svakako su i mažoretkinje Viteza, koje su ujedno sekcija, koja djeluje pri Hrvatskom kulturnom društvu ,,Napredak” podružnica Vitez.

Osvježena sekcija mažoretkinja pri Napretku djeluje tek nekoliko godina unazad i sa početkom ove sezone, poziva nove članice u svoju skupinu.

Oglas

Nova sezona 2022./2023. za mažoretkinje iz Viteza započela je službeno sa radom i u tijeku su redovni upisi novih članica. Tim povodom pozivaju sve zainteresirane djevojčice da dođu i postanu ”simbol grada Viteza”, priopćeno je iz HKD ,,Napredak” podružnica Vitez. Upis će trajati cijeli rujan i zaključno sa 8. listopadom.

Što mažoretkinje kao sekcija pružaju svojim članicama?
Mažoretkinje kao sportsko- plesna aktivnost svoje članice uče osnovama mažoret plesa, a kroz taj proces višestruko povoljno djeluju na cjelokupni motorički razvoj djeteta, razvijaju njihove socijalne vještine komunikacije sa vršnjacima, razvijaju koordinaciju nogu i ruku kroz ples i motoričke vježbe, pomažu boljem držanju tijela kod djece, pruža zdravo i veselo druženje, brojne nastupe … Sve zainteresirane članice mogu se obratiti putem službene Facebook stranice HKD Napredak Vitez ili na broj voditeljice sekcije Maje Kvesić +38763667200. Na upis se mogu odazvati djevojčice uzrasta od 6 godina pa do 15 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM