viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.08.22 @ 15:42

Završena je dvodnevna Klauzura HDZ-a BiH na kojoj su doneseni Izborni program HDZ-a BiH kao i Strategija HDZ-a BiH za listopadske Opće izbore.

Prvi dan Klauzure predstavljen je Izborni program i prijedlog vizualnog identiteta HDZ-a BiH. Pobiednički Izborni program HDZ-a BiH obuhvatio je ključne razvojne segmente za Bosnu i Hercegovinu koji će biti okvir četverogodišnjeg rada na svim razinama vlasti. Politička pitanja i ključni razvojni prioriteti moraju biti implementirani u sklopu reformskih procesa na europskom putu.

Prvi dan Klauzure poslane su jasne poruke predsjednika dr. Dragana Čovića i uvjerljive pobjede u zajedništvu svih hrvatskih stranaka u okviru HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH i uvjerljive pobjede HDZ-a BiH na svim razinama vlasti. HDZ BiH je stožerna stranka hrvatskog naroda i predvodnik krovne organizacije HNS-a BiH koja je temelj političke opstojnosti hrvatskog naroda.

Uz predsjednika dr. Čovića pobjedničke poruke i neupitnu potporu uputio je i ministar vanjskih i europskih poslova RH Gordan Grlić Radman, kao izaslanik predsjednika Vlade RH Plenkovića.

Klauzura HDZ-a BiH završena je tiskovnom konferencijom na kojoj je predsjednik Čović jasno izdvojio ključne segmente usvojenog Izbornog programa i uputio jasne pobjedničke poruke za bh. javnost.

„U ova dva dana razgovarali smo svi skupa i definirali ključne odrednice koje ćemo predstaviti javnosti od 2. rujna hrvatskom narodu, našim članovima Hrvatske demokratske zajednice, simpatizerima i Hrvatskom narodnom saboru kao krovnoj organizaciji hrvatskog naroda u našoj domovini Bosni i Hercegovini. Kao stožerna stranka hrvatskog naroda želimo biti poveznica svih segmenata u razdoblju koje dolazi. Imamo zajedničku kandidatkinju za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, koja će, u to budite sigurni biti pobjednik i legitimni izbor i izraz političke volje našeg naroda u našoj zajedničkoj domovini Bosni i Hercegovini”, kazao je između ostakog predsjednik Čović okupljenim medijima.

Oglasi
LM