viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.04.22 @ 22:04

Danas je u prostorijama Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u Mostaru održana proširena tematska sjednica Glavnog vijeća HNS-a posvećena aktualnoj gospodarskoj i socijalnoj situaciji.

Pored članova Glavnog vijeća HNS-a nadležnih za gospodarstvo i financije, kao gosti-uvodničari na sjednici su sudjelovali Jelka Milićević, ministrica financija i potpredsjednica Vlade FBiH, Vjekoslav Vuković, dopredsjednik Vanjsko-trgovinske komore BiH i Marko Šantić, potpredsjednik  Gospodarske komore FBiH.

OGLAS

Kriza uzrokovana valom poskupljenja i poremećajima na tržištu pogađa kako gospodarske subjekte tako i sve građane u cijelom svijetu, a posebice socijalno ugrožene i najranjivije.

OGLAS

Nakon uvodnih izlaganja te argumentirane i produktivne rasprave, Glavno vijeće je usvojilo set zaključaka, uključujući i prijedloge mjera, koji će biti proslijeđeni Predsjedništvu Hrvatskog narodnog sabora. Ovi zaključci će biti polazna osnova Predsjedništvu HNS-a  pri donošenju odgovarajućih smjernica na svim razinama vlasti u kojima sudjeluju predstavnici HNS-a, kako bi se maksimalno ublažili negativni efekti krize uzrokovane poremećajima na tržištu kao i poskupljenjem roba i usluga.

OGLAS
Oglasi
LM