viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.06.21 @ 23:14

Početak izgradnje brze ceste Lašva – Nević Polje, očekuje se u proljeće iduće godine, izjavio je vršitelj dužnosti Javnog poduzeća “Autoceste Federacije BiH” Elvedin Voloder, nakon što je, s premijerom Federacije BiH Fadilom Novalićem, danas posjetio Općinu Travnik.

Nakon sastanka s predstavnicima županijske i općinske vlasti, Voloder je novinarima kazao da je izgradnja brze ceste od Lašve do Jajca prijeratna priča, koju su proteklih godina usporavali problemi s eksproprijacijom zemljišta i tenderske procedure.

Oglas

Problem su evidentno bili eksproprijacija i natječaji, a naravno da svugdje ima politike i trudit ćemo se da ona što manje utječe i da nam pomaže. Evo, sada obećavam da se na proljeće vidimo na gradilištu. Već je pripremljena projektna dokumentacija od Lašve do Nević Polja, te nastavljamo s aktivnostima. Imamo pripremljen novac za dvije dionice – onu koja prolazi kroz Poslovnu zonu Vitez, te od Poslovne zone do Nević Polja. Prva dionica je preskočena zato što je jako puno objekata i mostova. Skupa je, ali će i ona doći na red – kazao je Voloder.

Ovo je jedno u nizu obećanja kada je u pitanju početak izgradnje brze ceste. Napominjemo, iz godine u godinu najavljuju se strojevi i Vitezu te niz nerealiziranih obećanja svakako kompromitira i ovo, današnje obećanje dato u Travniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM