viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.06.22 @ 16:03

Nakon neuspješnog izleta u Srbiju, gdje je pokušao srušiti predsjednika Aleksandra Vučića vođenjem kampanje nekih marginalnih stranaka i novokomponiranih inačica zagrebačkog Možemo, i nakon doživljenog debakla počela se rušiti predodžba o velikom stručnjaku za politički marketing iz Hrvatske, Borisu Maleševiću.

Kao što je poznato, Aleksandar Vučić je izbore u Srbiji, unatoč tome što je u jeku kampanje izlazio iz hladnjaka te unatoč ogromnom naprezanju Borisa Maleševića koji je u svoj posao uložio velik trud i mnogobrojne godine radnog iskustva, dobio s dosad najvećom razlikom, tako da je praktički postao apsolutni gospodar Srbije.

Kako mu je posao u Srbiji neslavno završio, Malešević se hitno prebacio na novi projekt. Tako će na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini raditi na kampanji Bakira Izetbegovića i njegove Stranke demokratske akcije, a o srpskim izborima sam je rekao kako se u Beogradu sastao s bivšim srpskim predsjednikom Borisom Tadićem, ali da nikakav ugovor nije potpisan i da se ništa nije radilo na tome, točno je da određeni kontakti postoje, a sve ostalo je konstrukcija srpskih tajnih službi.

Najbolji marketing Boris Malešević ipak je napravio sam sebi te se u medijskom prostoru za njega govori da radi čuda u kampanjama. Istina je možda sasvim drugačija od imidža zasnovanog većinom na uljepšanom prikazu i poluistinitom događajima koje je uglavnom plasirao sam Malešević, piše 7dnevno.hr.

Oglasi
LM