viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.09.21 @ 14:09

U povodu Dana policije i blagdana sv. Mihovila, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku svim policijskim službenicama i službenicima koji obilježavaju ovaj blagdan.

„U povodu Dana policije i blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policije, upućujem iskrene čestitke svim policijskim službenicama i službenicima koji obilježavaju ovaj blagdan.

OGLAS

Uz neizmjerno poštovanje zbog profesionalnog, savjesnog i odgovornog vršenja ove časne službe, koristim prigodu izraziti vam i posebnu zahvalnost na zaštiti osobne i imovinske sigurnosti svih stanovnika u Federaciji BiH i BiH, očuvanju javnog reda i mira, te borbi protiv svih oblika kriminala i korupcije.

OGLAS

To su vrlo složeni zadaci koji zahtijevaju visoku razinu odgovornosti i posvećenosti koju ste vi, unatoč mnogim teškim izazovima, pokazali kroz svoj svakodnevni rad, u duhu zakona i sukladno najvišim profesionalnim standardima.

OGLAS

Uz želje za uspjeh u profesionalnom radu i obilje sreće i zdravlja u osobnom životu, još jednom vam čestitam Dan policije i blagdan sv. Mihovila!“, stoji u čestitki.

Oglasi
LM