viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.07.20 @ 08:51

Uz porast temperatura zraka, većina populacije bit će boljeg raspoloženja.

OGLAS

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14 stupnjeva.

Oglas

U Bosni veći dio dana umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini danas mala do umjerena naoblaka. U poslijepodnevnim satima se očekuje razvedravanje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14 supnjeva, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 23 i 28, na jugu zemlje do 30 stupnjeva, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod.

Opća slika je povoljna. Nakon svježijeg jutra, tijekom kojeg bi osjetljive osobe trebale biti opreznije i posvetiti pažnju odijevanju, biometeorološke prilike postupno će se popravljati sa odmicanjem dana. Uz porast temperatura zraka, većina populacije bit će boljeg raspoloženja, a tegobe kod kroničnih bolesnika će se umanjiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra u Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tijekove izgledna je magla i niska naoblaka. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 20 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura većinom između 26 i 31, na jugu do 34 stupnja.

U srijedu u Bosni prije podne sunčano. Umjeren porast naoblake u drugom dijelu dana. U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi su izgledni na području Krajine i sjevera Bosne. U Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 22 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 27 i 33, na jugu do 35 stupnjeva.

Oglasi
LM