viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.08.20 @ 20:14

Nakon velikih vrućina i temperatura koje su dosezale do čak 35 stupnjeva Celzijusa, na jugu i preko 40 stupnjeva, u našoj zemlji se u sljedećim danima očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u BiH (FHMZ), nestabilno vrijeme zadržat će se narednih 15 dana, kada će građani naše zemlje osjetiti znatno niže temperature.

Tako će u srijedu tijekom dana padati kiša, praćena pljuskovima i grmljavinom, dok se krajem dana očekuje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka bit će većinom između 11 i 17 stpnjeva Celzijusa, na jugu zemlje do 20, dok će najviša dnevna temperatura zraka iznositi između 19 i 25 stupnjeva, a na jugu zemlje do 29 stupnjeva.

Oglas

Jednako promjenljivo vrijeme zadržat će se i u četvrtak te petak, kada će biti umjereno do pretežno oblačno. Tijekom dana, u Bosni i sa slabom kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Jutarnja temperatura zraka iznosit će između 14 i 20, a na jugu zemlje do 23 stupnja, dok će najviša dnevna temperatura zraka biti između 23 i 28, na jugu zemlje do 32 stupnja.

Kako je priopćeno iz FHMZ-a, padavine koje se očekuju u vidu pljuskova izglednije su u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim predjelima Bosne, dok se u ostalim krajevima očekuju umjerenije padavine. U Hercegovini, kratkotrajna nestabilnost izgledna je samo do sredine tjedna, nakon čega slijedi stabilniji period bez padavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasi
LM