viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.07.21 @ 09:12

Iako nije izrijekom rekao da ulazi u utrku za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na izborima 2022. godine, iz izjave koju je Bakir Izetbegović dao za televiziju Hayat može se iščitati da će to uraditi.

”Ja mislim da predsjednici stranaka moraju biti na dispoziciji članstvu i rukovodstvu ako ih kandidiraju da to prihvate. Mislim da imamo tu obavezu, sa svim rizicima. Svaki predsjednik jake stranke koji ima šansu da pobjedi u izbornoj utrci, ima i obvezu da se kandidira”, kazao je Izetbegović.

Oglas

U emisiji Hayat televizije “Dobar dan, BiH” komentirajući potencijalne suparnike rekao je da sumnja u to da će se Konaković kandidirati za istu poziciju.

“Ja mislim da on više nikad u životu neće nešto raditi što je pravi rizik, dakle nikada neće ‘ući u cipele’ premijera koji ima težak zadatak, bilo što što može politički ‘slomiti’ kičmu čovjeku, a ovo je opasna stvar. Vjerojatno će on pričati o tome, a na kraju će se kandidirati za parlament gdje je to ziher”, riječi su Izetbegovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Fahrudina Radončića kazao je da bi ga njegova kandidatura radovala jer su “s njim utrke uvijek zanimljive”, ali da bi bilo zanimljivo utrkivati se i s liderom SDP-a Nerminom Nikšićem i Denisom Zvizdićem.

Oglasi
LM