viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.09.22 @ 22:05

U Turbetu je ovih dana živo. No, ne zbog ljudi koji žive u ovom malom mjestu nedaleko od Travnika, jer skoro 50 posto mladih otišlo je trbuhom za kruhom, nego zbog izborne kampanje zbog koje se angažirala i policija, javlja Avaz.ba.

Naime, nitko nije ni slutio da će kritika građana na postavljeno malo, skromno, mizerno autobusno stajalište, za čije se postavljanje pohvalila travnička SDA, užariti društvene mreže i alarmirati pojedine vijećnike ove stranke u ŽSB da prijete mještanima koji su se drznuli da ismijavaju stajalište metar s metar koje više liči na kontejner nego na stajalište.

OGLAS

U prijetnjama se pokazao, dokazao i isprsio Sifet Melić, vijećnik ove stranke i strastveni zaljubljenik bračnog para Izetbegović.

OGLAS

Melić, koji kako nam pišu mještani Turbeta vedri i oblači, a rječnik koji koristi na društvenim mrežama dokazuje o kakvom se “intelektualcu” radi.

OGLAS

No, vratimo se na Melića. Kritika mještana na “super veliko” autobusno stajalište razljutilo je Melića do te mjere da je pojedincima počeo slati i prijeteće poruke, koje su nam proslijedili. No, da stvar bude gora, Melić, ljut iznenađen i uvrijeđen zbog pisanja mještana, neke je prijavio policiji, zbog čega su pojedincima pripadnici policije danas pokucali na vrata.

Da je vrag odnio šalu, uvjerili su se pojedini članovi Facebook grupe kojima je zaprijećeno da moraju obrisati sve postove u kojima se negativno piše o Meliću i SDA stranci.

Oglasi
LM