viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.11.20 @ 13:21

HDZ 1990 javnosti se obratio putem priopćenja za javnost kojega prenosimo u nastavku:

Borba za Vitez je počela, BIRAJMO VITEŠKI!- navode na početku priopćenja.

Oglas
OGLAS

U jeku predizborne kampanje, a i mimo nje, riječ “politika” uvukla se u sve sfere našeg društva.
Izbori su pred nama i sigurno se pitate za koga ćete u nedjelju glasati. Mnogi su nam obećavali sve i svašta i bili izabrani, a danas imamo što imamo. Neznanje, korupcija i nepotizam svugdje je oko nas, a kao posljedicu imamo veliki odlazak mladih i stagnaciju našeg grada. Sigurno se pitate što je razlog da su se lokalpatrioti 20 dana prije izbora sjetili da “vole” Vitez?

Jesmo li zadovoljni? Ja nisam, čak što više ogorčen sam stanjem u kojem se nalazi naš grad.
To je osnovni razlog aktivnijeg angažmana unutar stranke i preuzimanja liderske pozicije unutar OO HDZ 1990. Zato sam tu. Da nastavim raditi ono što najbolje znam, a to je boriti se za dobrobit naših sugrađana i našeg Viteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajnje je vrijeme da se odgovorni počnu baviti projektima koji će omogućiti nove investicije, otvaranje radnih mjesta i zapošljavanje, te razvoj projekata koje financira Europska unija.

Do kraja izborne kampanje ostalo je 5 dana i obzirom da nećemo održavati predizborne skupove zbog trenutne situacije vezane za pandemiju koronavirusa, potrudili smo se da našim sugrađana uz pomoć digitalni platformi prezentiramo svoje ideje i stavove o najvećim problema s kojima se svakodnevno susreću građani Viteza, ali i rješenjima koja nudimo ako budemo izabrani.

Ako još postoji sumnja u volju i želju Vitežana da promijene stanje u svom gradu, onda će 15.11. ta sumnja biti srušena. Stoga vas pozivam da svi, uključujući i mlade, izađete i glasate, te pružite
potporu kandidatima liste OO HDZ 1990 Vitez. Pokažimo kako se bori i kako se pobjeđuje.

VRIJEME JE, BIRAJMO VITEŠKI, poručuju iz HDZ 1990.

Oglasi
LM