viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.07.20 @ 16:46

Predstavnici vodećih političkih stranaka Hrvatskoga narodoga sabora BiH koje djeluju u Vitezu, HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 na tragu redovite komunikacije s ciljem političke suradnje stranaka s hrvatskim predznakom održali su sastanak na kojemu je bilo riječi o nastavku suradnje s evaluacijom dosadašnjeg rada.
S time u vezi posebno je pozdravljena odluka Predsjedništva i Glavnog vijeća Hrvatskoga narodnog sabora BiH o zajedničkom nastupu stranaka HNS-a za ključne pozicije u tijelima vlasti s posebnim osvrtom na mješovite sredine i sredine u kojima je vitalni interes hrvatskoga naroda izraženo osjetljiv.
Predsjednici općinskih odbora dviju organizacija, Boris Marjanović i Bojan Vidović kazali su kako očekuju kvalitetnu suradnju u vremenu koje je ispred nas te su dodali kako redovito komuniciraju i s drugim stranakama u Vitezu s ciljem definiranja zajedničkih rješenja koja trebaju biti na korist svim stanovnicima Viteza. „Međusobno uvažavanje i komunikacija u ovim izuzetno zahtijevnim trenucima je alternativa za političke predstavnike hrvatskoga naroda na svim razinama, a posebno u Vitezu te u kontekstu toga redovito razgovaramo o aktualnostima ispred nas kako bi odgovori bili koordinirani, što posebno vrijedi za Lokalne izbore koji nas očekuju. Na njima je imperativ okupiti snažnu, zajedničku opciju koja najbolje razumije probleme Viteza i spremna ih je rješavati. Također, na sutrašnjim izborima za Sabor Republike Hrvatske očekujemo dobru izlaznost hrvatskih državljana na deset biračkim mjesta u Vitez te ih i ovim putem pozivamo da pošalju poruku iz Središnje Bosne, dobrim odazivom i izborom kandidata iz Središnje Bosne Radoje Vidovića koji će kvalitetno zastupati naše interese u Saboru RH“, navodi se u zajedničkoj izjavi HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 Vitez.

Oglasi
LM