viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.02.21 @ 23:25

Danas je u Travniku u prostorijama Internacionalnog univerziteta Travnik održana 17. sjednica Sabora Županije Središnja Bosna.

Pod prvom točkom dnevnog reda zastupnici su prihvatili Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pravobraniteljstvu. Usvojen je i prijedlog Odluke o dopuni Odluke o osnivanju stalnih i povremenih radnih tijela Sabora Županije Središnja Bosna. Tako je Sabor Županije Središnja Bosna dobio novo povjerenstvo, a riječ je o povjerenstvu za Europske integracije. Usvojen i Nacrt zakona o socijalno-neprofitnom stanovanju Županije Središnja Bosna.

OGLAS

U nastavku sjednice zastupnici su većinom glasova usvojili Program rada Vlade Županije Središnja Bosna za 2021. godinu, Prijedlog programa rada Sabora Županije Središnja Bosna za 2021. godinu i Informaciju o ostvarenju Programa rada Sabora Županije Središnja Bosna za period 1.7. do 31.12.2020. godine.

OGLAS

Pod sedmom točkom dnevnog reda raspravljano je o Izvještaju o financijskoj reviziji ŠGD/ŠPD “Šume Središnje Bosne” d.d. Donji Vakuf za 2019. godinu koji je u konačnici nakon nešto duže rasprave usvojen većinom glasova zastupnika. Nadalje, Sabor ŽSB podržao je Nacrt Strategije za zapošljavanje u Federaciji Bosne i Hercegovine 2021-2027. godine te Godišnji obračun za period 1.1. do 31.12.2019. godine Javne ustanove Bolnice za plućne bolesti i tuberkulozu Travnik.

OGLAS
Oglasi
LM