viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.10.21 @ 20:14

Kako je priopćio OO SDP Vitez jučer, 7.10.2021. godine na tek 6. sjednici Općinskog vijeća Vitez predsjednik OO SDP BiH Vitez i vijećnik u OV Vitez Ekrem Sarajlić podnio je dvije inicijative i dva pitanja te je sudjelovao skoro po svih 15 točaka dnevnog reda sjednice i iznio stavove kluba SDP BiH u OV Vitez.

Obzirom kako sjednica Općinskog vijeća nije održana više od dva mjeseca SDP je predložio da se vijećničke naknade ukinu vijećnicima (iznose 300 KM, op. a.) i preusmjere za poduzeće Eko trstika koje je izgorjelo u požaru koji je ljetos zahvatio Lupac kod Viteza.

OGLAS

“Svi jasno moraju znati da smo mi opozicija i da nam ne pada na pamet preuzimati odgovornost za donesene odluke, zato ćemo često biti suzdržani po tom pitanju, vladajuća većina HDZ-SDA trebaju preuzeti odgovornost jer oni vode procese u općini, mi smo tu da ukazujemo na probleme, upozoravamo na greške, tražimo poštivanja zakona, statuta, poslovnika, propisa i donesenih odluka. Predlagat ćemo i određena rješenja kao što smo to i do sada radili, a za dobrobit svih građana općine Vitez.”, kazao je Sarajlić.

OGLAS
Oglasi
LM