viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.12.20 @ 13:45

Vlada Županije Središnja Bosna održala je redovitu, 64. po redu sjednicu u Travniku, a na kojoj je Ministarstvo zdravstva i socijalne politike je predložilo, a Vlada donijela Odluku o izdvajanju sredstava za 2020. godinu JU domu zdravlja Vitez. Iz sredstava Proračuna ŽSB za 2020. godinu, sa pozicije “Tekući Transferi drugim nivoima vlasti fondovima-zdravstvenim ustanovama Županije” izdvajaju se sredstva u iznosu od 20.000,00 KM JU Domu zdravlja Vitez, na ime potpore zbog povećanih materijalnih troškova izazvanih pandemijom COVID-19. Sredstva iz ove odluke uplatit će se na žiro račun JU Doma zdravlja Vitez, naveli su iz Vlade ŽSB.

Također, Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova je predložilo, a Vlada donijela Odluku o izdvajanju i raspodjeli sredstava iz sredstava Fonda za zaštitu okoliša ŽSB za 2020. godinu za projekt Izgradnja primarnog kanalizacijskog voda u naselju Šantići, Donje Žume, općina Vitez. Iz Proračuna ŽSB za 2020. godinu sa pozicije “Tekući transferi drugim nivoima vlasti i fondovima – za utopljivanije zgrada, vodovod i kanalizacije“, odlukom se izdvajaju sredstva i odobrava isplata na žiro-račun „GANIK i.d.a.“ d.o.o. Vitez u iznosu od 8.995,38 KM za projekt: Izgradnja primarnog kanalizacijskog voda u naselju Šantići, Donje Žume, općina Vitez.

Oglas

Vlada je dala suglasnost Udruzi sportskih ribolovaca Vitez za čišćenje obale i korita rijeke Lašve i uređenje revira nizvodno od revira, na području na kojem djeluje USR Vitez.

Oglasi
LM