viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.10.21 @ 18:47

Martina Grebenar, vlasnica je novootvorene biljne ljekarne u središtu Viteza, na adresi Kralja Petra Krešimira IV. Njena ljekarna BioHerba 2021 u kratko vrijeme djelovanja osigurala je povjerenje kupaca, a svoju kolegicu, mladu poduzetnicu i članicu OO Mladeži HDZ BiH Vitez posjetile su kolegice i kolege kako bi joj i na taj, simboličan način dali potporu, ali kroz razgovor i medijsku prezentaciju motivirali druge mlade iz Viteza i Središnje Bosne da se odvaže svoje poslovne ideje ostvariti.

OGLAS

Nakon uspješno završenog studija u Mostaru Martina Grebenar se suočila s problemima kada je u pitanju posao u struci te je bila prinuđena raditi druge poslove, koji, kako je kazala su joj pomogli u ovome čime se danas bavi. Kroz rad na poslovima komercijaliste stekla je važna znanja koja danas svakodnevno primjenjuje u komunikaciji sa dobavljačima, a uz nju posao u ljekarnoj pronašao je i njen brat. Martina je naglasila kako je, iako kompliciran posao registracije poduzeća, uspješno privela kraju, a nakon apliciranja na natječaj dobila je i određenu pomoć Službe za zapošljavanje ŽSB koja joj je uvelike pomogla.

Oglas

Tijekom posjeta Mladeži Martininoj ljekarni detaljno je razgovarano o poteškoćama s kojima se mladi susreću na tržištu rada te o kompliciranom ustroju državne administracije koja dodatno usložnjava pokretanje poduzeća.

“Moja poruka svim kolegicama i kolegama, prije svega mladima je da se odvaže ukoliko imaju vlastite ideje, kao i nužna znanja i vještine u određenom poslu i pozivu. U Vitezu je niz pozitivnih primjera malih i srednjih poduzeća koji su krenuli, vrlo često iz hobija te je to dobar dokaz kako se ustrajnim radom može i uspjeti”, naglasila je tijekom posjeta Martina Grebenar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasi
LM