viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.02.21 @ 14:14

U Travniku je održana 74. sjednica Vlade Županije Središnja Bosna.

OGLAS

Na samom početku sjednice jednoglasno je usvojen Dnevni red.

Oglas

Usvojeni su sljedeći izvještaji: Izvještaj o radu svih ministarstava u protekloj 2020. godini, Izvještaj Županijske uprave za branitelje, Županijske uprave za Civilnu zaštitu ŽSB, Županijske uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove ŽSB, Izvještaj Županijskog zavoda za urbanizam ŽSB, Županijskog arhiva ŽSB, Županijskog ravnateljstva za ceste ŽSB. Vlada ŽSB usvojila je i izvješća stručnih službi, ureda i kabineta kroz 2020. godinu.

Vlada je izdvojila sredstva Crvenom križu ŽSB za nabavku markica za svoje članove, u ukupnom iznosu od 20.000,00 KM. Vlada je dala suglasnost za potpisivanje Memoranduma razumijevanja između Vlade ŽSB i UNDP-a u Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usvojeni su planovi javnih nabavki za škole u ŽSB za 2021. godinu, Plan središnjih nabavki za 2021. godinu, Plan javnih nabavki za potrebe Ureda za 2021. godinu, te također Plan javnih nabavki za potrebe MUP-a ŽSB.

Na današnjoj sjednici usvojeno je i Izvješće o utrošku doniranih sredstava iz oblasti civilne zaštite koji su dostavili Općine Vitez, Fojnica i Novi Travnik te Crvenu križ ŽSB.

Vlada ŽSB donijela je odluku o raspodjeli zaštitne opreme koju će dobiti domovi zdravlja u svim općinama u ŽSB, sve bolnice u ŽSB, kao i Zavod za javno zdravstvo ŽSB.

Oglasi
LM