viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.03.22 @ 12:38

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je kako su neke bošnjačke stranke tijekom pregovora o izbornoj reformi bile konstruktivne, a SDA je optužio kako je odgovorna za propast pregovora. 

Posljednja runda pregovora o izmjeni izbornog zakona pod posredstvom SAD i EU propala je prošlog tjedna, prenosi avaz.ba.

OGLAS

Milanović je istaknuo kako su za propast pregovora, u kojima su predstavnici SAD i EU predložili elektronski model za izbor članova predsjedništva što nije prihvatila najveća bošnjačka stranka SDA, odgovorni SDA i “sarajevska čaršija” koje pregovaraju “per la finta”!.

OGLAS

– Opet ista priča – predvidivo kao buđenje medvjeda iz zimskog sna – rekao je Milanović i dodao:

OGLAS

– Postoje tri strane, neki misle da su to sve građani, razdragani ljudi, raspjevani, sa kosama koje se viore na vjetru, šarenim biciklima kojim idu na posao, nisu Srbi, Hrvati i Bošnjaci, ali jesu Srbi, Hrvati i Bošnjaci, jesu”, rekao je Milanović.

Dodao je da sarajevske građanske i “unitarističke” stranke nisu htjele pregovarati “jer to nije njihov nivo, jer oni su jedna viša kategorija evolucije”, sarkastičan je bio predsjednik Hrvatske.

Oglasi
LM