viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.07.21 @ 09:57

Zagrebački Dinamo u suradnji s NK Igmanom s Ilidže u predgrađu Sarajeva organizira od 9. do 13. kolovoza trening kamp za oko 200 talentiranih mladih nogometaša iz cijele BiH.  

OGLAS

Kako je u nedjelju službeno potvrđeno iz NK Igmana treninge će u njihovome sportskom centru voditi treneri iz Dinamove omladinske škole koji u Sarajevo stižu zajedno sa asistentima. Dinamov tim će voditi treninge i testiranja po specijalnom programu, a najbolji mladi nogometaši će kasnije, po dogovoru, imati priliku trenirati i u Zagrebu.  “Mi znamo da je zagrebački Dinamo jedan od vodećih klubova, kako u regiji ali isto tako i u Europi.

Oglas

Dinamo je igrao u grupnoj fazi Lige prvaka, to je klub za kojeg svi znaju. Imaju dobru nogometnu školu, a prodaju puno igrača i mislim da je to prava reklama za naš nogomet, da svi igrači koji posjeduju kvalitetu i vjeruju u sebe mogu doći u ovaj kamp da pokažu što znaju”, poručio je Samir Mekić, koordinator projekta i predstavnik NK Igmana. 

Trener omladinskih selekcija kluba s Ilidže Aldin Džidić potvrdio je da su stečeni svi uvjeti da se ugosti nogometni gigant, kakav je Dinamo, ali i talentirani mladi nogometaši iz cijele BiH: “Mislim da naš sportski centar ispunjava sve uvjete da ugostimo talentirane igrače cijele BiH da dođu i pokažu znanje, te pokušaju da se nametnu trenerima Dinama, da u budućnosti postanu igrači Dinama. Mi treneri trebamo također doći da pogledamo zajedno te treninge i da se kroz njih educiramo”.  Trening kamp će pored selektivnih procesa nuditi i opću sportsku edukaciju, te druženje i zabavu, priopćeno je iz NK Igmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM