viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.06.20 @ 13:26

Natjecateljsko povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBIH) u ponedjeljak je i definitivno proglasilo završetak Premier lige. Prvakom je proglašeno Sarajevo, dok će elitno natjecanje napustiti Čelik iz Zenice i Zvijezda iz Ugljevika.

U europskim natjecanjima Bosnu i Hercegovinu će predstavljati nogometaši sarajevskoga Željezničara, Zrinjskoga iz Mostara i banjalučkoga Borca.

OGLAS

Neće se igrati niti Kup Bosne i Hercegovine u čijoj završnici su trebali igrati Željezničar, Zrinjski, GOŠK i Široki Brijeg.  

OGLAS

Odluke Natjecateljskoga povjerenstva treba potvrditi i Izvršni odbor NS BIH-a, koji bi trebao održati sjednicu u sljedećih nekoliko dana. Vjeruje se da će to biti samo formalnost, jer se stajališta predstavnika nogometnih saveza i klubova  iz Federacije i Republike Srpske od ranije znaju i ona su na tragu odluke donese u ponedjeljak.

OGLAS

Nogomet u Bosni i Hercegovini je suspendiran sredinom ožujka nakon tri odigrana kola nastavka Premijer lige zbog pandemije koronavirusa. U Natjecateljskom povjerenstvu smatraju kako zbog neodobravanja nastavka igranja profesionalnog  nogometa u Republici Srpskoj do 8. lipnja i nagovještaja od strane Ministarstva zdravstva i Ministarstva obitelji, mladeži i sporta  toga entiteta o produžetku mjera zabrane do 1. srpnja nisu stvoreni uvjeti za povratak nogometaša na travnjake i okončanje Premijer lige u rokovima koje je zadala UEFA.

U prvenstvu BiH odigrana su 22 kola, a vjerovalo se sve do ponedjeljka da će biti odigrano i preostalih 11 kola.

Oglasi
LM