viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.09.20 @ 14:14

Nogometaši Viteza su u jučer odigranom susretu 2. kola 2. Lige Zapad NS FBiH u Donjem Vakufu protiv momčadi Radnika zabilježili pobjedu rezultatom 1:2.

Od samog početka susreta, nogometaši Viteza su aktivnije ušli u utakmicu te s nekoliko prilika zaprijetili su domaćoj ekipi Radnika. Već u 25. minuti pritisak Vitežana se isplatio, kada pogodak postiže Luka Jozinović. Gosti iz Viteza do kraja poluvremena ne koriste dvije, tri izgledne prilike i rezultat je ostao 0:1. Kao i početak susreta, drugo poluvrijeme, također, započinje napadima gostujućih nogometaša, a u 55. minuti na 0:2 povisio je Amir Baručija. U nastavku, momčad Radnika stvarala je pritisak, ali golman NK Viteza Jurica Badrov bio je na visini zadatka. Odličnim obranama mladog Badrova, Vitežani su uspjeli sačuvati mrežu netaknutom sve do 89. minute, kada domaćini smanjuju rezultat na 1:2 koji se ispostavio konačnim.

OGLAS

Odličnom igrom, borbenošću i disciplinom, nogometaši Viteza pokazuju da su spremni boriti se za sam vrh ljestvice 2. Lige Zapad NS FBiH. Nakon 2. kola Vitežani imaju maksimalan učinak od dvije pobjede, a idući susret igra se u Vitezu sa susjedima iz Busovače.

OGLAS
Oglasi
LM