viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.04.21 @ 12:43

Član Škole košarke „Prvi koš“ Vitez, talentirani Marin Marin, rođen 2004. godine, svoje košarkaško usavršavanje nastavlja u Italiji u „Talos Basket Ruvo Academy“.

Fizičke predispozicije koje ovaj talentirani košarkaš posjeduje, kao i svi dobri rezultati i odigrane utakmice, nisu ostale nezapažene u košarkaškom svijetu.

OGLAS

Zadovoljstvo i sreću ne kriju ni u njegovom matičnom klubu, Školi košarke „Prvi koš“ Vitez: „Naravno da smo sretni i ponosni na sve naše članove, a posebno kada znamo da nas neki od naših najperspektivnijih članova predstavljaju i širom Europe, a kakav je trenutno slučaj sa Marin Marinom. U prvom kontaktu sa Marinom čuli smo da se tjedno radi veliki broj treninga, što je njemu kao mladom igraču najpotrebnije. U narednom periodu, kako nam je rekao, očekuju ga i prve utakmice za njegov novi klub. Već je dobio i mentora za ubrzano učenje italijanskog jezika, a uredno je obavio i upis u srednju školu, što nas posebno veseli. Držimo mu palčeve da period adaptacije prođe što prije i da u što skorije vrijeme pokaže svoj raskošni talent.“ – poručio nam je Marinov prvi trener iz Škole košarke „Prvi koš“ Vitez.

OGLAS

Marin Marin u dresu Škole košarke „Prvi koš“ Vitez

OGLAS

Vjerujemo da je pred ovim mladim i talentiranim košarkašem puno napornog rada, ali sigurni smo da će opravdati poziv „Talos Basket Ruvo Academy“ te utabati staze za nove, mlade i talentirane košarkaše iz Škole košarke „Prvi koš“ Vitez.

Marin Marin na predstavljanju u novom klubu


Na naš upit, kratkom porukom iz Italije nam se javio i Marin Marin: „Prvi utisci su dobri, što se tiče grada i okruženja u Italiji. Još se navikavam na novi jezik i različite ljude. Moram reći da se dobro radi i mislim da mogu još napredovati. Što se tiče treninga i treniranja, imamo 3 treninga dnevno, od ponedjeljka do petka, te jedan trening subotom.“

Također, uputio je i riječi zahvalnosti svom matičnom klubu i trenerima iz Škole košarke „Prvi koš“ Vitez: „Želim poručiti svim članovima u Školi košarke „Prvi koš“ Vitez, ali i svim mladim košarkašima, da se sigurno sa upornim treniranjem i uz dosta odricanja može nešto postići. Također, ostat ću uvijek zahvalan svojim trenerima u „Prvom košu“, uvijek je rad tamo bio na visokom nivou i kvalitetu i hvala im što su uložili u moje napredovanje puno vremena i truda. Iskreno se nadam da ću im se odužiti u skorijoj budućnosti.“

Oglasi
LM