viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.10.20 @ 09:58

Na Gradskom stadionu u Vitezu u okviru 5. kola 2. lige Federacije BiH Zapad vrlo uzbudljivu utakmicu priredili su domaći NK Vitez te gostujući NK Vlašić iz Turbeta. Vitežani u utakmicu ulaze nervozno što je rezultiralo jedanaestercem za goste kojeg uspješno realizira Smajić. Igralo se žestoko, agresivno sa stalnim iskrama među igračima kao i pritiskom gostiju na službene osobe. U 39.minuti Vitežanima je poništen pogodak nakon sumnjivo dosuđenog zaleđa.

U drugom poluvremenu potpuni preokret. U 47. minuti ubačaj Čurka pogađa glavu Jozinovića koji poravnava rezultat. U 59. minuti pogađa Lepira nakon čega slijede užasni napadi na glavog sudca Šubića koji. Nakon školske akcije u 63.minuti Jozinović povećava vodstvo.

Oglas
https://www.youtube.com/watch?v=HCtr-Az7YH4
Zgoditak za 4:1

U 75.minuti Vitežani stavljaju točku na i pogotkom s 11 metara odlaze na konačnih 4:1 čime ostaju prvo prvoplasirana momčad prvenstvene ljestvica s maksimalnim brojem bodova.

https://youtu.be/f_IibpkPwSg
Trener NK Vitez Babić za Viteški.ba

Utakmicu je obilježilo i nesportsko ponašanje gostiju koji revoltirani preokretim Viteza uz napade na službene osobe prijete i službenim predstavnicima NK Vitez zbog čega je i osoblje zaduženi za red na stadionu moralo intervenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM