viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.10.20 @ 20:47

Nogometaši Viteza danas su (10.10.2020. godine) gostovali u Bugojni kod NK Iskra te su doživjeli prvi ovosezonski poraz rezultatom 1:0.

Prvi poraz u sezoni za što razlog možemo tražiti prije svega u slabom ulasku u utakmicu i nervozu na početku. Iskra nam postiže pogodak iz jedine prave šanse na utakmici i tako odlazimo na poluvrijeme. U drugom dijelu mnogo bolja igra, igralo se na polovini Iskre, ali nismo uspjeli postići pogodak te žalimo za ovim porazom, ali čestitamo Iskri na pobjedi. Mi idemo dalje, i dalje smo prvi na ljestvici, spremamo se za Kiseljak koji nam dolazi iduću subotu u Vitez”, kazao je Babić, trener NK Vitez za čitatelje portala Viteški.ba.

Unatoč porazu NK Vitez ostao je na prvom mjestu prvenstvene ljestvice, a u narednom kolu NK Vitez sastat će se s momčadi Kiseljaka.

OGLAS

U ovome kolu drugi sastav iz Viteza koji se natječe u ovo ligi FK Vitez s 2:0 bio je bolji od FK Radik. Golove su postigli Admir Zukan i Samir Adilović.

OGLAS

Zanimljivo je dodati, prema pisanju sportsport.ba kako je utakmica u Bugojnu počela je u 15:00, ali ubrzo nakon toga sudac je bio primoran prekinuti meč jer su obje ekipe igrale u plavim dresovima. Sudac je tražio da netko od dvije ekipe obuče markere kako bi se mogli raspoznavati, ali ni Iskra ni Vitez nisu imali markere. Nakon kratke pauze sudija je bio primoran nastaviti utakmicu.

OGLAS
Oglasi
LM