viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.10.20 @ 21:24

Danas je održan prvi službeni trening Nogometne akademije Master na terenu sportskog centra Ecotok, Donje Putičevo. Mališani su bili oduševljeni i s nestrpljenjem iščekuju sljedeći trening. Na današnjem treningu bili su prisutni svi treneri, kao i sam voditelj akademije, jer želja je upozati se dobro s polaznicima akademije, ali i steči njihovo povjerenje.

Nogometna akademija Master treninge će održavati tri puta tjedno u dogovoru s trenerima, a cilj je malim nogometašima ponuditi najbolje znanje, vještine i uvjete. Master je idealno mjesto za početi svoj sportski i nogometni put. Upravo će se ovdje voditi posebna briga o cjelokupnom razvoju, te će kroz različite etape rasta i razvoja, djeca dobiti sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa.

OGLAS

Rad koji će se provoditi je planski i organiziran i u kontroliranim uvjetima pod budnim okom školovanih i obrazovanih trenera, magistara kineziologije, nogometnih trenera i trenera vratara. Na usluzi djeci će biti i fizioterapeuti te stručno – pedagoška služba.

OGLAS

Akademija u budućnosti teži ka najvišim ciljevima.

OGLAS

Polaznicima Nogometne akademije Master želimo omogućiti sve potrebno za razvoj kako bi u budućnosti postali prije svega što kvalitetniji ljudi, a potom i nogometaši. Pokušat ćemo ostvariti suradnju sa klubovima iz BiH, ali i regiona. Međutim, kako god učili i trenirali djecu da budu sto bolji, organizirat ćemo edukaciju i za roditelje, jer biti roditelj nogometaša nije lako.

Naša akademija ima najviše ciljeve, ali idemo korak, po korak poručuli su iz Mastera.

Svi oni koji žele biti dio Master tima mogu se javiti na broj: 063/947-691.

Oglasi
LM