viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.03.24 @ 12:11
OGLAS

Odbojkaški klub “Vitez” tijekom vikenda, točnije u subotu 9. ožujka sudjelovao je na 9. Osmomartovskom turniru u Uskoplju.

Jedanaest juniorskih ekipa Županije Središnja Bosna bilo je podijeljeno u 4 grupe. “Bilo je vrlo naporno, uzbudljivo, napeto i iscrpljujuće iz utakmice u utakmicu. Polufinalnu utakmicu su naše djevojke igrale protiv OK “Sloga” iz Uskoplja, a u finalu su bile jače, dominantnije i sretnije od OK “Victory” iz Novog Travnika. Osvojivši 1. mjesto na još jednom turniru djevojke su pokazale da su vrijedno radile i trenirale za vrijeme stanke između polusezona. Za najbolju igračicu turnira je proglašena naša Martina, Lana Strukar je dobila priznanje za najboljeg korektora turnira, a naša Marija Furundžija je proglašena najboljim natjecateljem. Hvala svim odbojkaškim klubovima na fer i korektnoj igri i veliko hvala domaćinu iz Uskoplja na organizaciji”, priopćeno je iz OK “Vitez”.

OGLAS

Iz Kluba pozivaju sve djevojčice ponedjeljkom od 19:00 sati u dvoranu Srednje škole Vitez, da im se pridruže i da budu dio jedne pozitivne i uspješne sportske priče našeg grada.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM