viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.06.22 @ 20:05

Juniorke Omladinskog košarkaškog kluba Vitez kao viceprvakinje Federacije Bosne i Hercegovine danas su sudjelovale na završnici državnog prvenstva KSBIH koji se igrao u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru.

U skoro pa nemogućim uvjetima i tropskoj vrućini, kako navode iz kluba, odigrali su dvije zaista odlične utakmice sa respektabilnim i odličnim ekipama ŽKK Zrinjski 2010 i ŽKK Fenix Banja Luka. Mogu sa pravom reći da su bili ravnopravni protivnici premijerligaškim ekipama gdje su igrali odličnu košarku uprkos činjenici da su igrali dvije utakmice jednu za drugom po velikoj vrućini. Mali nedostatak iskustva OKK Vitez je koštao senzacije jer su u dvije utakmice bili u vodstvu, a u drugoj utakmici su imali i prednost od 15 poena.

OGLAS

Sa pravom govore kako su viteške juniorke najsupješnija ekipa u ovoj sezoni u svim muškim i ženskim kategorijama u košarkaškom savezu ŽSB jer su postale viceprvakinje Federacije Bosne i Hercegovine i to zaslužuje velike pohvale.

OGLAS

Zahvaljujemo se domaćinu našim prijateljima ŽKK Zrinjski 2010 na gostoprimstvu, kao i ekipi Fenixa na odličnim utakmicama, poručili su iz OKK Vitez.

OGLAS
Oglasi
LM