viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.03.21 @ 15:21

U subotu su mlade kategorije, kadeti i juniori NK Romari igrali nove utakmice protiv ekipe Radnika.

Kadeti su bez ikakvih problema riješili utakmicu u svoju korist. Rezultat je glasio 5:0, strijelci su bili: Ramić dva puta, Bavrka, Petrušić i Bošnjak.

OGLAS

Juniorska utakmica je bila dosta uzbudljivija. Poveli su Vitežani odličnim pogotkom Turića. Gosti dolaze do izjednačenja u posljednjim trenucima prvog dijela. Odmah početkom drugog poluvremena u redove Radnika ulazi igrač koji, kasnije će se pokazati, nije imao pravo nastupa.
Ponovo Vitežani vode pogotkom Turića sa jedanaest metara. Do pred kraj utakmice bio je taj rezultat, ali gosti ipak postižu gol za 2:2. Gol je postigao igrač koji nije imao pravo nastupa.
Odmah po završetku utakmice, delegat je utvrdio da se radi pokušaju prevare, što je naveo u svom zapisniku.

OGLAS

Savez je brzo reagirao i donio odluku da se utakmica registrira 3:0 u korist NK Romari, a protiv svih aktera ovog čina je pokrenuo disciplinski postupak.

OGLAS

S obzirom da smo ekipi Radnika izašli u susret i pristali igrati utakmice u subotu zbog „nemogućnosti igranja 9 juniora za seniorski tim, koji svoju utakmicu igraj u nedjelju“, zgroženi smo pokušajem trenera Radnika da prevarom dođe do bodova”, naveli su iz NK Romari na svojim stranicama.

Oglasi
LM