viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.06.20 @ 21:18

Odlukom Stolnoteniskog saveza završena je Premijer liga za sezonu 2019/20 za muškarce i žene.

OGLAS

Kod muškaraca nakon odigranih 13 od ukupno 18 kola uslijed pandemije COVID-19 prekinuta su sva daljnja natjecanja i mečevi. Na današnjoj sjednici saveza donesena je odluka da se regularni dio sezone 2019/20 neće nastaviti, a samo će se odigrati play off kako bi se dobio prvak između četiri ekipe koje su u trenutku prekida lige zauzimale prve četiri pozicije na ljestvici.

Oglas

Ekipa STK ,,CM Vitez” je u trenutku prekida prvenstva zauzimala odlično 5. mjesto na ljestvici. Današnjom odlukom ta je pozicija utvrđena za cijelu sezonu 2019/20.

Nakon povijesne prošle sezone, gdje su osvojili 1. mjesto u Prvoj ligi BiH (bez poraza) i time se vratili u elitni rang natjecanja,ova sezona je još uspješnija za viteški klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peto mjesto u Premijer ligi BiH je i najbolji ligaški rezultat kluba u muškoj konkurenciji još od osnutka kluba te time ovaj rezultat dobiva još veći značaj.

S obzirom da je ekipa Stolnoteniskog kluba ,,CM Vitez” jedna od najmlađih u ligi s pravom se mogu nadati da će sljedeće sezone ostvariti iste ili još i bolje rezultate.
Prvi sastav činili su: Ivan Bobaš, Igor Stjepić, Marko Bobaš i Hrvoje Livančić

Također prekinuta je i Premijer liga BiH za žene, gdje su isto tako potvrđene pozicije koje su ekipe zauzimale u trenutku prekida prvenstva.

Ekipa iz Viteza, ujedno i najmlađe igračice u ligi su obranile prošlosezonsko 4. mjesto u Premijer ligi BiH, što je isto tako povijesni uspjeh za klub.
Prvi sastav činile su: Dora Ćosić, Sanja Papić, Ajna Zlotrg, Ema Matković i Jelena Škrobić.

Ovim uspjesima još veći značaj daje i činjenica ta što je STK ,,CM Vitez” jedini sportski kolektiv koji je imao predstavnike u elitnog ligaškom rangu u obje kategorije (muškoj i ženskoj).

Ovim putem još jednom se želimo zahvaliti svim našim članovima, roditeljima, sponzoru CM – Cosmetic Market, te svima ostalima koji su nas pratili i podržavali tijekom tekuće sezone, poručili su iz kluba.

Oglasi
LM