viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.01.23 @ 09:20

Previše grešaka u osnovama igre bilo je ključno u porazu ekipe Prvog koša protiv ipak kvalitetnijeg protivnika “Star Gen” Fojnica u utakmici IX. kola.

Još jedna utakmica koju su Vitežani odigrali na mali broj poena, o čemu govori i konačnih 49-57 u korist gostiju. Igrali su domaći jaku obranu u prvih 20 minuta, a vodstvo su prepustili tek u zadnjih nekoliko napada prvog poluvremena. I drugo poluvrijeme je bilo dosta izjednačeno, ali su gosti ipak izgradili dovoljnu prednost, predvođeni iskusnim Hrvojem Orozom, koja je bila dovoljna za konačnu i zasluženu pobjedu.

Oglas

“Za vikend je ispred nas još jedna domaća utakmica, protiv KK “Gračanica”, u kojoj ćemo dati sve od sebe da prikažemo što bolju igru, kako u obrani, tako i u napadu. Hvala svima koji nas podržavaju, iako rezultatski ne uzvraćamo kao prethodnih sezona, a posebno posljednje sezone”, naveli su iz Prvog koša.

Škola košarke “Prvi koš” Vitez – KK “Star Gen” Fojnica 49-57 (14-07, 11-21, 12-16, 12-13)
Škola košarke “Prvi koš” Vitez: Dervišević 3, Bertović 11, Marin 13, Babić, Turić, Marković 4, Haskić 2, Brkan 6, Šakić 2, Matošević, Horić 8

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM