viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.02.23 @ 21:30

Fenomenalne vijesti stižu nam ove nedjelje iz Tuzle. Tijekom vikenda u Tuzli se igralo ekipno državno prvenstvo u stolnom tenisu i to u dvije kategorije, do 11 godina i do 15 godina. Za ekipu Stolnoteniskog kluba”CM” Vitez do 11 god nastupili su Luka Sučić i Dragan Kuzmanović.

OGLAS

Nakon prošlogodišnjeg 2. mjesta sa državnog prvenstva ove godine su stolnotenisači Viteza otišli skroz do kraja i postali prvaci države. Na putu do zlata pobijeđivali su redom momčadi STK Lukavac 3/0, STK Banja Luka 3/0, STK Spin – Doboj Istok 3/0. U polufinalu su naši momci pobijedili ekipu STK Sana – Ključ rezultatom 3/1, dok su u finalu istim rezultatom bili bolji od ekipe STK Aladža – Sarajevo.

Oglas

“Ovo je fenomenalan rezultat, jer nakon nekoliko godina naš klub ponovno ima državne prvake. Svaka čast dečkima koji su odigrali fantastičan i zahtjevan turnir, gdje su svojom borbenošću i zalaganjem došli do zlata. Naša kadetska ekipa u sastavu Mario Gudelj i Andreo Bošnjak kojem je ovo premijerni turnir, odigrali su dobre mečeve, ali nisu uspjeli proći grupnu fazu turnira.Treba napomenuti kako je ova naša ekipa igrala ipak u starijoj kategoriji. Idućeg vikenda naš klub već ima nove aktivnosti. Počinje proljetni dio Premijer lige BiH, gdje će naša seniorska ekipa ugostiti ekipe iz Sarajeva, STK Željezničar i STK Bosna. Nadamo se kako će i naši seniori nastaviti putem naših najmlađih prvaka. Čestitke još jednom svim našim dečkima na ovim uspjesima, te zahvala svima koji nas prate i podržavaju na čelu sa generalnim sponzorom cm-cosmetic market”, poručuju iz STK “CM” Vitez.

Oglasi
LM