viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.06.23 @ 14:29

Nakon odličnih igara te osvojenog drugog mjesta u Ligi mladih Rukometnog saveza Herceg-Bosne rukometašice Viteza starosti do 17 godine ovoga vikenda nastupaju na završnici prvenstva Bosne i Hercegovine, gdje će se natjecati zajedno s još osam najboljih kluba u BiH.

Završnica se igra u Kozarskoj Dubici, a domaćin i jedan od glavnih favorita za prvo mjesto je ekipa ŽRK Knežopoljka. Na natjecanju uz domaćine i Vitežanke nastupaju Izviđač Ljubuški, Stolac, Borac Banja Luka, Krivaja Zavidovići, Derventa i Sloga iz Uskoplja. Iz popisa sudionika vidljivo je kako se radi o tradicionalno vrhunskim i priznatim rukometnim sredinama, a Vitežani ne kriju zadovoljstvo da se pokraj popisa ovih ekipa nalazi i ime Rukometne akademije Vitez.

OGLAS

Rezultate Viteza te sve važne detalje s turnira moći ćete pratiti sutra i prekosutra na portalu viteški.ba, a iz Rukometne akademije iskoristili su prigodu te zahvalili svim navijačima na potpori te pokroviteljima kluba, općinskom načelniku, poduzećima Kalvarija Cop, kamenorezačka radnja Mermer, caffe City i Lucius na potpori u organiziranju odlaska na ovaj finalni turnir.

OGLAS
Oglasi
LM