viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.04.24 @ 20:39
OGLAS

“Solidarnost koju smo, kao narod, pokazali tijekom posljednjeg rata, koji je posebice bio tragičan za Hrvate Središnje Bosne, vrijednost je koju čuvamo i živimo i danas. Pri tome ne zaboravljajući žrtvu naših branitelja. Danas zajedno gradimo sve ono što nam je važno za dobar život. Ulažemo u obrazovanje naše djece i mladih”, poručio je Zvonko Milas, nositelj liste HDZ-a u XI. izbornoj jedinici, te najavio još snažniju potporu ali i značajnija ulaganja u Lašvansku dolinu i Središnju Bosnu.

Odavanjem počasti stradalim Hrvatima u Križančevu selu, u sklopu obilježavanja Dana HVO-a, Zvonko Milas, nositelj XI. Izborne jedinice i kandidat s liste Radoje Vidović te visoki dužnosnici HDZ-a i ministri u Vladi FBIH završili su posjet Vitezu.

OGLAS

Prije toga su u pratnji načelnika općine Borisa Marijanovića obišli gradski trg te posjetili HKD Napredak, čuvara tradicijske kulture, ali i mjesto okupljanja svih generacija Hrvata Lašvanske doline, koji niz svojih značajnih projekata i programa provodi uz potporu Vlade Republike Hrvatske i Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM