viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.05.24 @ 19:12
OGLAS

Manifestacija Balkan
Busines Women Awards 2024. godišnje nagrade, pokrenuta je u namjeri promocije poduzetništva, ekonomije, kulture i sveopćeg napretka u društvu.

Kao dobitnica ovog prestižnog priznanja pozvana je i Ivana Šarić, dugogodišnja poduzetnica i vlasnica studija frizersko kozmetičkih usluga u Vitezu frizerskog studia “In”. Priznjanje je dodijeljeno sinoć u Beogradu, a posebnost ovog priznanja je u tome što ovdje nije bila samo oblast frizerstva nego su priznanja dodijeljena i u području medicine, glume, novinarkama i drugim uspješnim ženama.

OGLAS

Ivana Šarić iz Beograda za čitatelje portala Viteski.ba kratko je i sa zadovoljstvom prokomentirala ovo priznanje: Osjećam ponos jer sam primila Balkan Business Woman Award 2024 nagradu. S mojim planom, predanošću i upornim radom,
nisam samo stvorila studio, već sam izgradila prostor gdje se snovi rađaju i ostvaruju. Moj studio nije samo moj uspjeh, već je to i uspjeh svih vas koji mi dolazite i dajete prostor da zajedno budemo umjetnice i to uspješne umjetnice, što dokazuje i ovo priznanje, hvala Vam.

OGLAS

Inače, ideja manifestacije je promocija uspješnih
poduzetnica, uspješnog
poslovanja i djelovanja u cilju pospješivanja sveukupnog ekonomskog i socijalnog razvoja. Uspješni pojedinci svojim primjerom predstavili su i dalje će širokom auditorijumu predstavljati recept za uspjeh u svojim oblastima.

OGLAS

Predstavljanje istaknutih pojedinaca u okviru manifestacije Balkan Business
Women Awards 2024, predstavljat će godišnji događaj koji će organizatori, Focus radio pretvoriti u tradicionalno
okupljanje uspešnih ljudi, koji će iz godine u godinu svojim djelovanjem predstavljati poticaj drugim organizacijama i pojedincima.

Viteškoj poduzetnici čestitke na ovom priznanju sa željom da još dugo, uspješno i zadovoljno posluje.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM