spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Detalji tragedije koja je potresla BiH: S 15. kata zgrade palo dijete od godinu i pol, roditelji tek uselili u stan

spot_img
Video AD

Istražitelji Sektora kriminalističke policije Tuzlanske županije provjeravaju kako je u tuzlanskom naselju Slatina preksinoć u večernjim satima dijete mlađe životne dobi palo s 15. kata nebodera.

Oglasi #1

– U 19.40 sati PU Centar Tuzla zaprimila je više poziva građana, koji su prijavili da je iz stana s 15. kata zgrade palo dijete mlađe životne dobi. Odmah po zaprimanju prijave, na lice mjesta upućeni su Hitna pomoć, kao i dežurni policajci iz PU Centar, te pripadnici Sektora kriminalističke policije Tuzla. Liječnik Hitne pomoći konstatirao je smrt djeteta – kazala je Sprečić za portal “Avaza“.

Međutim, provjerava se kako je došlo do nesreće. Tužiteljstvo se za sada o ovom slučaju nije oglašavalo.

Oglas #3

“Avaz” iz izvora bliskih Tužiteljstva otkriva da je riječ o nezapamćenoj tragediji i da je nastradalo dijete imalo tek godinu i pol.

Prema informacijama Avazaa, roditelji nastradalog djeteta tek su se uselili u stan, a umjesto sreće, zadesila ih je tragedija.

Dijete, koje je tek prohodalo, popelo se na klupicu na balkonu i palo. Ovaj slučaj potresao je cijelu Tuzlu. Posebno je bilo mučno policajcima koji su došli na lice mjesta.

Oglas Dno #1

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.