Uvijeti korištenja

Portal “viteski.ba” osigurava korištenje tekstualnih i multimedijalnih sadržaja. Svi čitaoci imaju pravo koristiti sadržaje ukoliko ne krše pravila korištenja. 

Korištenjem sadržaja i svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja portala “viteski.ba”. Sadržaj se ne smije koristiti u nezakonite svrhe!

Sve sadržaje sa portala “viteski.ba” koristite na vlastitu odgovornost i zbog toga, ne smatramo se odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup portalu “viteski.ba” i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Autorska prava

Portal “viteski.ba” polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava i daje osnov za tužbu.

Linkovi na vanjske stranice

Portal “viteski.ba” sadrži linkove na stranice izvan vlastitog portala. Linkove objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

Portal “viteski.ba” štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Portal “viteski.ba” može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom registracije. Ove podatke “viteski.ba” koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao stranicu.

LM