spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Granična policija uhitila 30-godišnjaka prilikom ulaska u BiH: Tražen zbog ubojstva u Zenici

- Oglasi -

Pripadnici Jedinice granične policije BiH Trebinje jučer su uhitili državljanina Bosne i Hercegovine N.M. (1992.).

Naime, graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije raspisalo potragu zbog kaznenog djela “ubojstvo”.

“Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Zupci i predan službenicima Kazneno popravnog zavoda Zenica. Prethodno, 13. siječnja 2023., službenici ove jedinice su prilikom izlaska iz naše zemlje na prijelazu Zupci lišili slobode N.B. (1999.). Utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora. Državljanin BiH je predan službenicima Okružnog centra sudske policije Trebinje”, dodaje se u priopćenju.

Također, službenici Jedinice GPBiH Aerodrom Tuzla, 17. siječnja 2023., lišili su slobode D.K. (1996.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenih djela “neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” i “posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

“Bh. državljanin je kontroliran na izlasku iz BiH na letu za Dortmund. Predan je službenicima Centra sudske policije u Tuzlanskoj županiji. Službenici Jedinice GPBiH Gradiška, 13. siječnja 2023., lišili su slobode A.R. (1976.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Bh. državljanin je kontroliran na izlasku iz BiH na prijelazu Gradiška i predan službenicima Okružnog centra sudske policije Banja Luka”, ističe se u priopćenju.

- Oglasi -
IzvorKlix.ba

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.