spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
blaga naoblaka
27.5 ° C
27.5 °
27.5 °
48 %
1.7kmh
24 %
Sub
28 °
Ned
30 °
Pon
34 °
Uto
33 °
Sri
32 °
spot_img

Hrvat osuđen u Njemačkoj za ubojstvo partnerice: Nekoliko minuta ju je gušio

Sud je osudio muškarca za ubojstvo iz nehaja, a kao razlog ubojstva navedene su česte svađe koje su kulmirale teškim činom ubojstva

- Oglasi -
- Oglasi -

Regionalni sud u Kölnu osudio je 60-godišnjaka na sedam i pol godina zatvora jer je 2021. godine ubio svoju partnericu. Ubojstvo se dogodilo u listopadu prošle godine, a žrtva i njezin partner su hrvatski državljani, piše Fenix-magazin. Sud je osudio muškarca za ubojstvo iz nehaja, a kao razlog ubojstva navedene su česte svađe koje su kulminirale teškim činom ubojstva. Njemački mediji navode kako je 71-godišnja žrtva htjela prekinuti vezu, što je njega posebno naljutilo. Muškarac je priznao da je ubio ženu. Ali nije ju htio ubiti, tvrdio je optuženik na sudu.

“Žena je zamolila muškarca u jutro zločina da spakira stvari i napusti njezin stan. Optuženi se zbog toga naljutio i spontano je donio odluku da ubije žrtvu. Golim rukama uhvatio je 71-godišnjakinju za vrat i nekoliko minuta je gušio”, stoji u obrazloženju presude. Veza hrvatskog para je trajala četiri godine, a iako su na početku bili sretni razmirice su postale sve češće. Njemački mediji pišu kako se muškarac nije htio odvojiti od partnerice, te kako se žrtva zaljubila u drugog muškarca. Presuda suda još nije pravomoćna, te se na nju može uložiti žalba. Podsjećamo, kako je ranije objavljeno na društvenim mrežama kako se ubijena Hrvatica zove Ljubica Knebl. Hrvati u Kölnu su bili šokirani ubojstvom njihove poznanice.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE